Massage

MM Hund - ditt personliga hundpensionat

 


HUNDMASSAGE

 

MM Hund är stolta över att ha sin alldeles egna diplomerade hundmassör.

 

Martin har ett gediget intresse av att hålla våra hundar i god fysisk form. Detta har lett till att han utbildat sig till hundmassör hos Axelsons Animal Massage School.

 

Från mitten på 2011 har Martin praktiserat sina kunskaper på flera av pensionatets och hunddagisets hundar (med tillstånd från hundarnas ägare). Främsta anledningen till att han gått utbildningen är att ge familjens hundar en utmärkt förutsättning att hålla sina muskler i topptrim. Numera får familjens hundar massage ca varannan vecka och vi märker på våra hundar att massagestunden är mycket uppskattad

 

 

Martins intresse fortsätter att växa och han funderar över några olika tilläggsutbildningar och vidareutbildningar. En liten återkommande kundkrets börjar också växa till sig. Detta innebär att vi kan erbjuda alla våra fyrbenta kunder massage under sin vistelse här.

 

Under 2017/2018 läser Martin kraniosakral terapeut för hund samt funktionell basmedicinutbildning hund hos Apelgården

 

Priser - massage

Martin kan massera din hund under vistelsen hos oss, men han gör även hembesök. Massage kan bara ske med hundens samtycke och med en avslappnad hund. Det innebär att det för vissa hundar kan behövas några tillfällen för hunden att skapa förtroende för Martin och för miljön, innan hunden fullt ut accepterar massagen.

 

Kontakta Martin för tidsbokning: epost martin@mmhund.se eller mobil: 070-277 15 10.

1000 kr

5 gånger

250 kr

enstaka tillfälle

150 kr

massage under pensionatsvistelse, bokas samtidigt som pensionatet

32 kr/mil

bilersättning vid hembesök

MM Hund

 

Hälsa gärna på oss men ring och avtala tid. Bara förbokade besök!

 

Timmerhult 420

473 93 HENÅN

 

 

Plusgiro:: 155 19 70-5

 

MM Hund på Facebook

Epost: mimmi@mmhund.se