Förfrågan

FÖRFRÅGAN


Så här får din hund/dina hundar plats hos oss:

 

1. Kontrollera i Kalendern om det finns ledig plats för din hund eller hundar. Vidare till formuläret för förfrågan.


2. Gör en förfrågan om plats via förfrågningsformuläret. (Öppnas i nytt fönster. Observera att du ibland får upp en säkerhetskontroll du måste passera på väg till formuläret. Du måste då ange vilka foton som innehåller ett visst objekt. Detta är något Google-formuläret gör och ligger alltså utanför vår kontroll)


3. MM Hund svarar på din förfrågan och vid behov justerar vi tillsammans datum och tider.


4. Du betalar hela kostnaden för din plats inom 10 dagar efter bekräftelse från MM Hund. Vi bokar då plats till din hund.


5. Cirka en vecka innan hunden skall lämnas, fyller du i ett Pensionatsavtal. Läs igenom hela avtalet i god tid. Här kan du också läsa våra avtalsvillkor (20190101).


OBS! Skilj på förfrågan och bokning! 

En förfrågan om plats, innebär att du helt enkelt frågar om det finns plats för din hund de dagar du behöver hjälp. Du kan direkt se hur platstillgången är, genom att titta i kalendern som finns här på hemsidan. Eftersom vi är ute mycket på dagarna och bokningskalendern är kvar inne i huset, kan vi oftast inte lämna besked direkt när du ringer, eller skickar SMS. Men i kalendern här på hemsidan kan du själv kontrollera om det finns  plats.


Du skall alltid göra en förfrågan via formuläret  - även om du fått ett preliminärt besked.

Endast förfrågningar via formulär behandlas!


Bokning av plats åt din hund gör vi på MM Hund när vi är överens om datum, tider och pris, samt att jag kan se att din inbetalning för perioden är bokförd på vårt PlusGirokonto.


OBS! Särskilda rutiner gäller om hunden skall bo hos oss över nyårshelgen! Läs mer här

 

Svar på förfrågan

Jag svarar, via e-post, på din förfrågan med att bekräfta dina önskade datum och tider, eller lämna förslag på nya datum och tider, om de datum/tider du önskat krockar med andra kunder. I mitt svar finns även din totala kostnad. 


Du som kund behöver då svara på mitt mail, så att jag vet att allt är OK, eller om vi behöver titta på ytterligare nya datum och tider. Du måste i detta svar även meddela mig vem som skall lämna hunden och mobiltelefon till denna person.

När du får mailsvar på din förfrågan, håller vi din plats i 10 dagar. Saknas betalning inom 10 dagar släpps platsen fri och blir återigen bokningsbar för andra kunder. Din plats är alltså inte permanent bokad innan vi fått din inbetalning.

När du betalar din kostnad, accepterar du även gällande  avtalsvillkor.


Läs vidare på Bokning - Avbokning


MM Hund

Hälsa gärna på oss men ring och avtala tid. Bara förbokade besök!

Timmerhult 420

473 93 HENÅN

Plusgiro:: 155 19 70-5

MM Hund på Facebook

Epost: mimmi@mmhund.se