Läs detta först

När du ska göra en förfrågan, boka in och sedan lämna din hund till oss är det en del information du måste ta del av först. Du får här en checklista med de sidor du behöver gå in på och läsa och/eller fylla i information på.


DU KAN ENBART GÖRA EN FÖRFRÅGAN VIA FORMULÄRET!!

(formuläret hittar du på sidan "Förfrågan")


Du hittar länkar till alla sidorna i menyn ovan.

Här kan du läsa om hur du först gör en förfrågan om plats och vad du sedan behöver göra för att bokningen ska bli permanent

När är din plats bokad? Vad gäller för avbokning. Här finns svaren.

I kalendern kan du se om det finns plats för din hund

När du hämtar och lämnar din hund är det vissa saker du måste tänka på eftersom vi har många hundgäster på gården. Det är viktigt att du vet vad som gäller när du ska hämta och lämna din hund, vad din hund behöver ha med sig under sin vistelse hos oss och under vilka tider din hund kan hämtas och lämnas.

Här får du all information om våra priser och om hur du betalar in avgiften för din bokning. För att din bokning ska vara fullt genomförd måste du ha betalat in kostnaden för din hunds vistelse. Här hittar du allt om priser och inbetalningsinformation.

Varje gång du lämnar din hund fyller du i ett pensionatsavtal. Då vet vi vad just din hund behöver och vem som ska kontaktas om något skulle hända. Varje gång din hund kommer till oss måste ett avtal skrivas på. Här anger du bl a speciella behov hos din hund, matrutiner & kontaktinformation.

Det kan ibland kännas som att vi har mycket regler men läser du om en dag hos oss så får du en djupare förståelse för hur vi tänker och jobbar med våra hundgäster och att alla regler är för att just din hund ska må så bra som möjligt under sin tid hos oss.

Vi ser gärna att ni kommer på besök och kanske några inskolningstillfällen innan din hund ska stanna hos oss. Kom ihåg att alla besök måste förbokas! Ta kontakt med oss så får du mer information.


LÄS DETTA FÖRST


MM Hund

Hälsa gärna på oss men ring och avtala tid. Bara förbokade besök!

Timmerhult 420

473 93 HENÅN

Plusgiro:: 155 19 70-5

MM Hund på Facebook

Epost: mimmi@mmhund.se