Massage - Kraniosakral terapi

MASSAGE & KRANIOSAKRAL TERAPI


Jag, Martin Andreasson, är sedan 2012 diplomatiserad hundmassör, en utbildning jag gick på Axelsons Animal Massage School. Att massera hundar har givit mig så mycket och intresset för hundens hälsa har bara ökat. Eftersom erfarenheterna blivit fler, har de gjort mig till en bättre och kunnigare hundmänniska. Har sedan en tid tillbaka känt att jag vill hjälpa hundarna på ett djupare plan, både fysiskt och mentalt. 2016 kom jag att stöta på en behandlingsform som heter kraniosakral terapi, KS. Våra hundar fick testa på att vara lektionshundar till kommande KS-terapeuter. När jag såg hur hundarna påverkades och hur lugnt och fint behandlingen gick till, fångade det mitt intresse. Att kunna behandla en hund så lugnt, fridfullt och på hundens egna villkor, lockade mig mycket. Att det gjorde verkan var det inga oklarheter om, samma effekt som massagen fast mycket mer på något sätt. Det var min första iakttagelse.


Så 2017 anmälde jag mig och påbörjade min utbildning inom kraniosakral terapi. Ju längre jag kommer i min utbildning, och antalet hundar som passerar mina händer blir fler, så växer sig intresset för KS större. Att jag hittat rätt att gå från hundmassör till Kraniosakral terapeut är så givet. Jag har ju lyxen att ha kunnat träna KS på hundar jag masserat förut, och att jag gör betydligt mer för hundarna med KS går inte att ta fel på. Ett annat plus är att oftast behövs det färre behandlingar för att åstadkomma samma effekter jag gjorde som massör. Och vissa saker jag åstadkommer nu, hade jag aldrig kunnat göra med massagen.


På denna länk, http://www.apelgarden.se/kraniosakral-terapi/, kan du läsa lite mer av vad Kraniosakral terapi (KS) är och vad man kan behandla.


Det är på Apelgården Kropp och Själ som jag utbildat mig, och jag är nu utexaminerad.

Nu erbjuderjag behandlingar, enligt prislistan nedan. Tveka inte att höra av er om ni undrar något eller bara är nyfikna på kraniosakral terapi.Behandlingar

Martin kan behandla din hund under vistelsen hos oss, men han gör även hembesök. Behandling kan bara ske med hundens samtycke och med en avslappnad hund. Det innebär att det för vissa hundar kan behövas några tillfällen för hunden att skapa förtroende för Martin och för miljön, innan hunden fullt ut accepterar behandlingen.


Kontakta Martin för tidsbokning: epost martin@mmhund.se eller mobil: 0702-77 15 10.

MM Hund


Hälsa gärna på oss men ring och avtala tid. Bara förbokade besök!


Timmerhult 420

473 93 HENÅNPlusgiro:: 155 19 70-5


MM Hund på Facebook

Epost: mimmi@mmhund.se