Pensionatsavtalet

MM Hund

Hälsa gärna på oss men ring och avtala tid. Bara förbokade besök!

Timmerhult 420

473 93 HENÅN

Plusgiro:: 155 19 70-5

MM Hund på Facebook

Epost: mimmi@mmhund.se

PENSIONATSAVTALET


Cirka en vecka innan hunden/hundarna lämnas fyller du i Pensionatsavtalet. Pensionatsavtalet är till för allas säkerhet, om något händer er/dig eller hunden, eller oss på MM Hund.

Du fyller i ett avtal för varje hund och ett avtal för varje gång hunden skall lämnas.

Skicka mig gärna ett SMS när avtalet är ifyllt, så att jag hinner läsa det och kan fråga dig om det är något jag undrar.


Informera tydligt i avtalet om vilket foder hunden får, hur mycket mat hunden skall äta och antal måltider per dag mm. Skriv också ner hur hunden vanligen blir serverad sin mat. Informera både muntligt och i avtalet om hunden äter mediciner eller har allergier!


För hundens bästa, skriv också om hunden har några rädslor eller är osäker på något eller i vissa situationer. Notera även om det är andra saker om hunden som vi bör känna till. I avtalet skall det också finnas med kontaktpersoner. Bla en kontaktperson som INTE är med på din resa. Detta i händelse om du själv skulle bli sjuk eller råka ut för en olycka när din hund är här. Jag är också tacksam om du i avtalet noterar resmålets adress el liknande.


OBSERVERA!  Du kan inte fylla i ett Pensionatsavtal innan vi på MM Hund har bekräftat datum & tider!

Avtalsvillkoren skrivs under när hunden lämnas, men du godkänner våra avtal och villkor i samband med din inbetalning.


Avtal & villkor

Läs i lugn och ro igenom de avtal och villkor som gäller för dig och din hund när den lämnas till MM Hund. Är det något i avtalet eller i villkoren som du funderar över, tveka inte att kontakta oss.


Vill du läsa mer om hur GDPR påverkar dig som kund kan du läsa mer om det här. (öppnas i nytt fönster)


Pensionatsavtal för aktuell period skall fyllas i varje gång hunden hunden är hos oss för pensionatsvistelse.  Oförutsedda händelser kan inträffa dig, oss eller hunden - även om din hund bara är här över dagen! Om något inträffar vill vi alltid ha aktuella kontaktuppgifter och aktuell info om din hund.

Här  kan du läsa mer om varför det är så viktigt med ett pensionatsavtal. Om olyckan är frammePensionatsavtal - webbformulär - Fylls i och skickas via datorn. (öppnas i nytt fönster)

 


Information om webbavtalet:   Flytta dig mellan de olika rutorna med tabbtangenten eller med muspekaren.


Om du inte får upp denna bild, efter du klickat på knappen Skicka, då kommer du tillbaka till formuläret, och har troligen missat att fylla i någon uppgift som är märkt med "  = obligatorisk uppgift.

   


Avtalsvillkor (190101) - Här kan du läsa om de villkor som gäller. (öppnas i nytt fönster)